«Εξετάζει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

«Εξετάζει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στη λίστα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε περίπτωση που αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η Euroleague πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος της, με τις ομάδες να ξεκινούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έτσι τα σενάρια για παίκτες και προπονητές όσο πάνε και πληθαίνουν.

Ένα από αυτά εμπλέκει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη στη ρωσική ομάδα, ειδικά αν δεν καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μοιάζει απίθανο να αποχωρήσει από τη Μόσχα.

Ωστόσο, ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος, Τσέμα ντε Λούκας, τονίζει πως η «ομάδα του στρατού» ρίχνει «ματιές» στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος όμως αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μακάμπι έως το 2022.

Βέβαια ο Σφαιρόπουλος δεν είναι ο μόνος στη λίστα της ΤΣΣΚΑ, καθώς και ο Αντρέα Τρινκιέρι μοιάζει ένας από τους υποψήφιους. Όπως σημειώνει η «Repubblica» ο Ιταλός προπονητής έχει «παγώσει» τις συζητήσεις του με τη Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι μένει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν για τη «ρωσική αρκούδα» και αν τελικά θα προκύψει κάποιο θέμα όσον αφορά τη θέση του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ