Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ούτε ο... θυρωρός του ΟΑΚΑ δεν γνώριζε για τον Μήτογλου. Στο «10» το διάβασε κι αυτός, όπως και οι δήθεν insiders...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ελληνική Golden Visa στα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συναντήθηκε με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, και παρέλαβε την Golden Visa, που αποτελεί προνόμιο μακρόχρονης διαμονής στην Ελλάδα.

Η ελληνική Golden Visa στα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς | to10.gr

Συνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, είχε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο πολύπειρος τεχνικός, με την πολυετή θητεία στον πάγκο του Παναθηναϊκού, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, θέλοντας -εκτός των άλλων- να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση της Golden Visa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι που έγινε, με τον ίδιο να την παραλαμβάνει και να απολαμβάνει πλέον τα προνόμια αυτής. Μεταξύ άλλων, έχει τη δυνατότητα για πρόσβασης σε μακρόχρονα καθεστώτα διαμονής.

Το πρόγραμμα της Golden Visa που εισήχθη με τον Νόμο 4146/2013, δίνεται η δυνατότητα διαμονής πενταετούς διάρκειας και χορηγείται σε άτομα που είτε αποκτούν ακίνητη περιουσία αξίας 250.000 ευρώ είτε προχωρούν σε επένδυση κεφαλαίων από 3 έως 100.000.000 ευρώ σε έργα υποδομών ή σε ελληνικές επιχειρήσεις, με τη δημιουργία 150 θέσεων εργασίας.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από