Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ούτε ο... θυρωρός του ΟΑΚΑ δεν γνώριζε για τον Μήτογλου. Στο «10» το διάβασε κι αυτός, όπως και οι δήθεν insiders...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σπανούλης: «Με τσαντίζει και με στενοχωρεί όταν κάποιος δεν με βάζει να παίξω»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το τι χρειάζεται κάποιος για να πετύχει, για το πόσο επηρεάζει τη ζωή του το μπάσκετ, ενώ ανέφερε και τι το ενοχλεί περισσότερο.

Σπανούλης: «Με τσαντίζει και με στενοχωρεί όταν κάποιος δεν με βάζει να παίξω» | to10.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στο «Impactalk.gr», μιλώντας για τη ζωή του και το πόσο έχει επηρεαστεί από το μπάσκετ, αλλά και το τι χρειάζεται κάποιος για να πετύχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και σε αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο, τονίζοντας πως τον τσαντίζει και τον στενοχωρεί όταν κάποιος δεν τον εμπιστεύεται και δεν τον βάζει να παίξει.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για το πόσο επηρεάζει το μπάσκετ τη ζωή του: «Το μπάσκετ για να γίνεις αυτός που θέλεις πρέπει να το σκέφτεσαι όλο το 24ωρο. Να το σκέφτεσαι και στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητο σου, τι κάνεις καλά, τι δεν κάνεις, τι πρέπει να βελτιώσεις, τι πρέπει να κρατήσεις, τι πρέπει να πετάξεις. Είναι όλη η ζωή σου. Όταν θέλεις να είσαι ηγέτης, πρέπει να εμπνέεις όλο το σύνολο και να πετυχαίνεις».

Για τα στοιχεία που απαιτούνται για μια μεγάλη καριέρα: «Μεγαλύτερη αξία για να πετύχεις στο μπάσκετ είναι η νοοτροπία σου, ο χαρακτήρας σου, το μυαλό σου και φυσικά χρειάζεται και ταλέντο. Μην το βγάζουμε αυτό απ’ έξω. Αλλά μόνο το ταλέντο σε καμία περίπτωση δεν φτάνει για να πετύχεις».

Για τη σκληρή δουλειά για να φτάσει ψηλά: «Η πολύ σκληρή δουλειά δεν με κούρασε ποτέ, ούτε και πρόκειται να με κουράσει είναι κάτι που αγαπώ και το κάνω για να γίνω καλύτερος. Οπότε οτιδήποτε κάνω για να γίνω καλύτερος δεν με κουράζει ποτέ».

Για το τι τον ενοχλεί: «Πραγματικά με κουράζει, με τσαντίζει, με στενοχωρεί και όλα αυτά όταν κάποιος δεν με εμπιστεύτηκε ή δεν με εμπιστεύεται και δεν με βάζει να παίξω. Η υπομονή μου που κάθομαι στον πάγκο μέχρι να μπω μέσα. Εκεί, είναι το χειρότερο μου, θέλω να είμαι μέσα και να συμμετέχω».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από