Ερυθρός Αστέρας : Σκέφτεται να αποχωρήσει από την προεδρία ο Τσόβιτς

Ερυθρός Αστέρας : Σκέφτεται να αποχωρήσει από την προεδρία ο Τσόβιτς

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία του Ερυθρού Αστέρα στο τέλος της σεζόν, αφήνοντας αιχμές για «πόλεμο» και μεγάλη πίεση των ΜΜΕ της Σερβίας στο πρόσωπο του.

Πολύ σοβαρά σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από την προεδρία του Ερυθρού Αστέρα ο Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος τόνισε πως δέχεται υπερβολική πίεση από τα ΜΜΕ της Σερβίας, ενώ έκανε λόγο και για αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

«Σκέφτομαι να αποχωρήσω. Η δουλειά μου γίνεται… μαζοχιστική. Μεγάλες πιέσεις, σχόλια και επιθέσεις. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο αυτή την στιγμή. Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ολοκληρώσουμε τη σεζόν πετυχημένα», δήλωσε αρχικά ο μεγαλομέτοχος των Ερυθρολεύκων στην ιστοσελίδα Novosti.

Στη συνέχεια ο Τσόβιτς αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που ήθελαν τους Λάζιτς και Άντιτς να κάνουν «ανταρσία» κατά του προπονητή, Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς τονίζοντας: «Αυτή, είναι μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας για να χτυπήσει την ομάδα. Αυτό, έγινε για να απειληθεί η απόδοση της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ