Αποχαιρέτησε τη Μακάμπι ο Ντόρσεϊ (pic)

Αποχαιρέτησε τη Μακάμπι ο Ντόρσεϊ (pic)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα τα δύο χρόνια που πέρασε στον σύλλογο.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποχαιρέτησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ευχαριστώντας την «ομάδα του λαού» για τα δύο χρόνια που ήταν παίκτης της.

Ο Έλληνας γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο και το Ισραήλ, μετά τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα και το πόσο επικίνδυνη έχει γίνει η κατάσταση.

Το συμβόλαιο του 25χρονου παίκτη ήταν να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, ενώ υπήρχε και οψιόν ανανέωσης. Όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ο Ντόρσεϊ θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον δρόμο να ανοίγει διάπλατα για τον Ολυμπιακό ο οποίος τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του.

Αυτά που έγραψε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ:

«Ευχαριστώ την οικογένεια της Μακάμπι που με αγκάλιασε για δύο χρόνια, από τη στιγμή που πήρα το αεροπλάνο (για την Ευρώπη). Στους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και το σταφ, για αυτά τα δύο χρόνια. Ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ