Μίροτιτς: «Έχασα πολλούς φίλους με την επιλογή μου να πάω στη Μπαρτσελόνα»

Μίροτιτς: «Έχασα πολλούς φίλους με την επιλογή μου να πάω στη Μπαρτσελόνα»

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε για τη φετινή του σεζόν στη Μπαρτσελόνα, για τον Πάου Γκασόλ, αλλά και για τους φίλους που έχασε όταν συμφώνησε με τους Καταλανούς.

Ο Νίκολα Μίροτιτς πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει το ΝΒΑ και να ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί μπόρεσαν να τον πείσουν για το πρότζεκτ που ετοίμαζαν με εκείνον ως ηγέτη.

Ο Ισπανός φόργουορντ μιλώντας στο ραδιόφωνο «onda cero» αναφέρθηκε στην απόφαση του αυτή, επισημαίνοντας πως με την επιλογή του έχασε αρκετούς φίλους που δεν τον συγχώρησαν λόγω του Μαδριλένικου παρελθόντος του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη φετινή σεζόν όπου θα δώσει το παρών με του μπλαουγκράνα στο Final 4, αλλά και για τον Πάου Γκασόλ.

Οι δηλώσεις του Νίκολα Μίροτιτς:

Για τη φετινή σεζόν: «Είμαι στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου, τόσο προσωπικά, όσο και στον αθλητισμό. Τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα και είμαι εκεί που θέλω. Ετοιμάζομαι να παίξω σε Final 4 και κάνω χαρούμενη ζωή στη Βαρκελώνη».

Για τον Πάου Γκασόλ: «Για μένα σημαίνει πολλά, είναι μεγαλύτερος αδερφός, φίλος και κάποιος που με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου. Είναι προνόμιο να είμαι μαζί του».

Η μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα και το Μαδριλένικο παρελθόν: «Η μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα μού κόστισε αρκετούς φίλους, περισσότερους απ’ όσους νόμιζα. Νόμιζα ότι είχα φίλους έξω από τον αθλητισμό που ήταν σημαντικοί για μένα, αλλά με εξέπληξε η στάση τους. Η ζωή δεν σταματά να σε εκπλήσσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ