Ολυμπιακός: Το πλάνο για τον Νικολαΐδη

Ολυμπιακός: Το πλάνο για τον Νικολαΐδη

Οι Ερυθρόλευκοι μετά την απόκτηση του Λούντζη αποφάσισαν να στείλουν δανεικό τον 18χρονο γκαρντ, με τον Ιωνικό Νικαίας να είναι πιθανότατα η επόμενη ομάδα του.

Η απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη, όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, θα προκαλέσει ντόμινο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη να χάνει τη θέση του και να παραχωρείται ως δανεικός, για να πάρει χρόνο συμμετοχής, να βελτιωθεί και να γυρίσει το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός γκαρντ θα παραχωρηθεί ως δανεικός για την επόμενη σεζόν στον Ιωνικό Νίκαιας, προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό, να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και φυσικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και στις ικανότητες του 18χρονου, ο οποίος έχει όλα τα φόντα για να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο και να κάνει μια σπουδαία καριέρα. Χρειάζεται ωστόσο χρόνο συμμετοχής και μετά την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη δεν θα μπορούσε να βρει θέση στην 12άδα των Πειραιωτών.

Γι’ αυτό αποφασίστηκε να δοθεί ως δανεικός στον Ιωνικό για να αγωνιστεί σε επίπεδο Α1, να βελτιωθεί, να γεμίσει εμπειρίες και να επιστρέψει πίσω στον Πειραιά το επόμενο καλοκαίρι, με στόχο να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ