Μεσίνα: «Χαίρομαι που δεν είμαι το φαβορί»

Μεσίνα: «Χαίρομαι που δεν είμαι το φαβορί»

Στο γεγονός ότι θα λάβει μέρος σε ένα Final Four χωρίς τον τίτλο του φαβορί σχολίασε ο Έτορε Μεσίνα.

H Aρμάνι Μιλάνο επιστρέφει σε Final Four μετά από 29 χρόνια και μαζί της επιστρέφει και ο Ετορέ Μεσίνα. Ο Ιταλός προπονητής στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι η ιταλική ομάδα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ κόντρα στους Μπλαουγκράνα, τονίζοντας όμως είναι μεγάλη απόλαυση για τον ίδιο ότι βρίσκεται σε ένα Final Four χωρίς τον τίτλο του φαβορί.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαστε 29 χρόνια μακριά από το Final 4. Tα εφτά χρόνια της Μπαρτσελόνα είναι τίποτα μπροστά στα δικά μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο ιδιοκτήτης μας είναι τρομερός, οι φίλαθλοι το ίδιο. Το ιταλικό μπάσκετ χρειάζεται να βρίσκεται εδώ. Η Εθνική ομάδα μπορεί να φέρει επίσης έσοδα, χορηγούς, ενδιαφέρον στη χώρα. Είναι κάτι σημαντικό, πέρα από την δική μας ομάδα.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις για πρώτη φορά σε Final 4. Oι βετεράνοι μας θα μας βοηθήσουν πολύ, πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Θα δείξουν τον δρόμο. Το να είσαι εδώ με μία ομάδα της χώρας σου είναι πολύ σημαντικό. Αλλά και με την ΤΣΣΚΑ εκπροσωπούσαμε ένα έθνος. Στο παρελθόν ήμουν πάντα το φαβορί με τις ομάδες μου, τώρα δεν περιμένουν πολλοί να κερδίσουμε.

Αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλά όμως. Είναι φανταστικό για μένα, το διασκεδάζω πολύ. Δίνω μεγάλη αξία στο ταξίδι μέχρι εδώ, στην δουλειά, στη συνέπεια. Το να είμαστε εδώ είναι κάτι σαν επιβράβευση για εμάς. Είμαι χαρούμενος. Μπορεί να είναι η τελευταία μου συνέντευξη Τύπου σε Final 4, θέλω να το απολαύσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ