Μίροτιτς: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου»

Μίροτιτς: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου»

Ο Νίκολα Μίροτιτς ανέφερε μεταξύ άλλων ενόψει του Final 4 πως στόχος της Μπαρτσελόνα είναι η κατάκτηση του τίτλου της Euroleague.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το Final 4, ο Νίκολα Μίροτιτς ξεκαθάρισε ότι κύριος στόχος της Μπαρτσελόνα είναι η κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω ευλογημένος. Μετά από χρόνια επιστρέφουμε και πρώτος στόχος μας είναι η κατάκτηση του τροπαίου της EuroLeague. Τώρα είμαι εδώ και έχω γύρω μου ανθρώπους που έχουν κατακτήσει πολλές. Δεν βάζω πίεση στον εαυτό μου, θέλω να το απολαύσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε».

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Ο προπονητής μας έχει την εμπειρία και ως παίκτης σε ένα Final Four. Αυτό παίζει ρόλο. Μπορεί να πει πράγματα στους παίκτες τι να περιμένουμε, πώς να αντιδράσουμε. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και όρεξη. Είμαστε εδώ με μόνο έναν στόχο, την κατάκτηση του τίτλου. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Προσεγγίζουμε το Final 4 με μεγάλη ταπεινότητα».

Για το βραβείο του MVP που κατέκτησε ο Βασίλιε Μίτσιτς: «Στόχος δεν είναι ο τίτλος του MVP, στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Συγχαίρω τον Μίtσιτς για το βραβείο του MVP ήταν τεράστια τιμή. Είχε φοβερή σεζόν. Θα ήταν σίγουρα καλό να κατακτήσω το βραβείο του MVP αλλά δεν ήρθα γι αυτό. Μου λείπουν οι συλλογικοί τίτλοι όχι οι ομαδικοί. Δεν έχασα κάτι. Θα ήταν ωραίο να πάρω το βραβείο του MVP, αλλά στο τέλος κανείς δεν θυμάται τα προσωπικά βραβεία, τους τίτλους θυμούνται. Στόχος είναι να φτάσω στην ευρωπαϊκή κορυφή».

Για τον ημιτελικό με την Αρμάνι: «Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή. Πάντα αυτό γίνεται. Είμαι εκεί και για τα ριμπάουντ. Αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να κερδίζουμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Πρέπει να ελέγξουμε τα κλεψίματα στο κομμάτι της επίθεσης, να μην αφήσουμε την Αρμάνι να πάρει μπάλες. Η Αρμάνι είναι σπουδαία ομάδα έχει παίκτες που μπορούν να φέρουν ψηλά το σκορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ