Μίσιτς: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ»

Μίσιτς: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ»

Ο Βασίλιε Μίσιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Εφές με την Αρμάνι (28/5) για το Final 4 της Euroleague και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να έχει πίστη.

Στο παιχνίδι της Εφές με την Αρμάνι (28/5) για το Final 4 της Euroleague αναφέρθηκε ο Βασίλιε Μίσιτς και τόνσιε ότι η ομάδα του πρέπει να έχει πίστη.

Επιπλέον, ο ηγέτης της τουρκικής ομάδας μίλησε για βραβείο του MVP που κέρδισε για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Final Four: «Όμορφο που βρίσκομαι εδώ και να εκπροσωπώ την Αναντολού Εφές. Τα δύο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν κάπως παράξενα. Στο δεύτερο συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να δώσουμε το 100% και να απαντήσουμε σε μία κακή ήττα. Αυτό που είναι σημαντικό να γίνει είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και αυτό κάναμε και μετά την βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ».

Για το βραβείο του MVP: «Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι σημαίνει πολλά για εμένα. Αυτό το βραβείο είναι τέσσερα χρόνια δουλειάς, δύσκολης δουλειάς με συνεχόμενες θυσίες. Έγινε όμως και πλέον το έχω αφήσει πίσω μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένειά μου. Το πιο σημαντικό άτομο λείπει δυστυχώς, αλλά σίγουρα δεν μου δημιουργεί πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ