Βατούτιν: «Oύτε καφέ στο λόμπι του ξενοδοχείου»

Βατούτιν: «Oύτε καφέ στο λόμπι του ξενοδοχείου»

Απογοητευμένος από τις συνθήκες που συνάντησε στην Κολωνία ενόψει του Final 4 της Euroleague ο Αντρέι Βατούτιν.

Δυσαρέσκεια εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, για τις συνθήκες που συνάντησε ελέω κορωνοϊού, στην Κολωνία, όπου διεξάγεται το Final 4 της Euroleague.

Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «TASS», o διοικητικός ηγέτης της «ρωσικής αρκούδας» εξήγησε πως «δεν υπάρχει ούτε ένα εστιατόριο ανοικτό, ούτε καν μπορείτε να πιείτε καφέ στο λόμπι του ξενοδοχείου» και πρόσθεσε: «Αναρωτιέμαι αν θα ήταν δυνατόν να μετακινηθεί το Final 4 σε άλλο μέρος και δεν βρίσκω απάντηση».

Αναλυτικά, ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε μία ημέρα πριν τον ημιτελικό της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη με την Αναντολού Εφές στη «Lanxess Arena»:

«Αρκετά ασυνήθιστη κατάσταση, εκτός από το γεγονός ότι το Final 4 πραγματοποιείται χωρίς θεατές, στην ίδια την πόλη υπάρχουν πολλοί περιορισμοί, τίποτα δεν λειτουργεί. Δεν μπορείτε να μπείτε σε ένα κατάστημα χωρίς ένα τεστ που να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο πριν από από 24 ώρες. Δεν υπάρχει ούτε ένα εστιατόριο ανοικτό, ούτε καν μπορείτε να πιείτε καφέ στο λόμπι του ξενοδοχείου. Δηλαδή, τα σημάδια μιας φυσιολογικής ζωής, την οποία έχουμε συνηθίσει εδώ και πολύ καιρό στη Μόσχα, λείπουν εντελώς.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς αυτό θα επηρεάσει το μπάσκετ, όλες οι ομάδες εδώ βρίσκονται στην ίδια θέση. Αναρωτιέμαι αν θα ήταν δυνατόν να μετακινηθεί το φάιναλ φορ σε άλλο μέρος και δεν βρίσκω απάντηση. Κατανοώ ότι η Κολωνία έχει γίνει «όμηρος» της κατάστασης, ενώ και οι διοργανωτές είναι δύσκολο να κατηγορηθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ