Αταμάν: «Μας άξιζε να κερδίσουμε πιο εύκολα»

Αταμάν: «Μας άξιζε να κερδίσουμε πιο εύκολα»

Πιο εύκολα έπρεπε να κερδίσει η Εφές σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν που στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του στην επίθεση.

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η Εφές χρειάστηκε τύχη για να κερδίσει στο τέλος λόγω των πολλών λαθών που έκανε η ομάδα του στην επίθεση αλλά τελικά πήρε αυτό που άξιζε όπως ανέφερε.

Όσα είπε ο Αταμάν:

«Δεν είμαι καλά γιατί κάναμε ξανά τα ίδια λάθη. Παίξαμε τέλειο μπάσκετ για τρία δεκάλεπτα και στη συνέχεια στη τελευταία περίοδο κάναμε απίστευτα λάθη. Με κάθε σεβασμό στον Κλάιμπερν. Δεν τον σταματήσαμε πραγματικά. Του αφήσαμε όλους τους πόντους στην απομόνωση. Δεν τον σταματήσαμε. Στην επίθεση, κάναμε απίστευτα λάθη. Κερδίσαμε το παιχνίδι με τύχη στο τέλος.

Μας άξιζε να κερδίσουμε πιο εύκολα, αλλά θα είμαστε στον τελικό. Είχαμε τέλεια άμυνα για τρεις περιόδους. Κανείς δεν μπορούσε να βρει σκορ μέσα. Εντάξει, αμυντικά κάναμε κάποια λάθη, αλλά επιθετικά, ειδικά αφού ο Μίσιτς είχε το πέμπτο φάουλ, σταματήσαμε να παίζουμε. Αλλά θα παίξουμε στον τελικό και ελπίζω ότι δεν θα κάνουμε ξανά τα λάθη στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ