Κλάιμπερν: «Θα μπουρούσαμε να είχαμε νικήσει»

Κλάιμπερν: «Θα μπουρούσαμε να είχαμε νικήσει»

Στην ευκαιρία που είχε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο τέλος για να πάρει την νίκη κόντρα στην Εφές στάθηκε ο Γουίλ Κλάιμπερν.

Ο Γουίλ Κλάιμπερν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στοην ημιτελικό κόντρα στην Εφές. Ο Αμερικανός φόργουορντ τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους και ήταν αυτός που ξεκίνησε την αντεπίθεση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρόλο αυτά, ήταν και εκείνος που ήταν μοιραίος στο φινάλε, καθώς αστόχησε στο τρίποντο, το οποίο θα έδινε την νίκη στην ομάδα του.

Ο Αμερικανός άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε το παιχνίδι κόντρα στην Εφές, τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε την ευκαίρια να πάρει την νίκη και την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όλοι πολεμήσαμε σκληρότερα από αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Όλοι πολεμήσαμε σκληρότερα. Κάναμε ακόμα λάθη παίζοντας σκληρά, αλλά είναι μια καλή ομάδα, θα είναι πάντα δύσκολο να επιστρέψουμε ενάντια σε αυτήν την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο, πήραν πολλά ανοιχτά σουτ που δεν θέλαμε να έχουν. Ένα προβάδισμα 12 πόντων στο ημίχρονο το μόνο που χρειάζονταν ήταν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. Πραγματικά πίστευα ότι είχα ένα καλό σουτ, αλλά σίγουρα είχαμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ