Χίγκινς: «Ζω για τέτοιες στιγμές»

Χίγκινς: «Ζω για τέτοιες στιγμές»

Ο Κόρι Χίγκινς έστειλε με buzzer beater τη Μπαρτσελόνα στον τελικό της Euroleague και μετά τη λήξη του ημιτελικού με την Αρμάνι δήλωσε ότι ζει για τέτοιου είδους στιγμές.

Ο παίκτης που έστειλε με buzzer beater δίποντο την Μπαρτσελόνα στον τελικό της Euroleague, Κόρι Χίγκινς, δήλωσε μετά τη λήξη του ημιτελικού με την Αρμάνι Μιλάνο ότι ζει για τέτοιες στιγμές.

Αναλυτικά, ο Αμερικανός γκαρντ είπε: «Θεωρώ τον εαυτό μου ότι ζει για τέτοιες στιγμές. Δεν είχα ένα υπέροχο παιχνίδι. Ήθελα να βγω μπροστά για την ομάδα μου. Είχα πρόβλημα. Οι συμπαίκτες μου είχαν βγάλει όλο το παιχνίδι και ευτυχώς ήρθα τη σωστή στιγμή. Αλλά το μπάσκετ είναι ένα περίεργο άθλημα. Είχαν ένα ελεύθερο χαμένο σουτ και έχουμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε.

Θα μπορούσαμε να καθόμασταν εδώ εντελώς κατεστραμμένοι αν γινόταν το αντίθετο. Είμαι απλώς ευγνώμων για τη νίκη. Έχω βρεθεί σε κακή κατάσταση με τα φάουλ, αλλά πρέπει απλώς να έχεις πίστη στον εαυτό σου, πίστη στους συμπαίκτες σου. Και απλώς ξέρετε ότι όλα θα σας βοηθήσουν εάν παραμείνετε θετικοί για το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ