Μπαρτζώκας : «Αν η Μπασκόνια βρει ρυθμό, μπορεί να σε καταστρέψει»

Μπαρτζώκας : «Αν η Μπασκόνια βρει ρυθμό, μπορεί να σε καταστρέψει»

Στη δυσκολία της αναμέτρησης της Χίμκι με την Μπασκόνια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague σχετικά με την αναμέτρηση της Χίμκι με την Μπασκόνια (1/3, 22:00). Ο Έλληνας κόουτς τόνισε ότι η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη και ότι αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του.

Ακόμη, ο Μπαρτζώκας επεσήμανε ότι η Μπασκόνια αν βρει ρυθμό, είναι ικανή να καταστρέψει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια ξεχωριστή και δύσκολη πρόκληση για την ομάδα μας. Κάθε ματς από τώρα μέχρι το φινάλε θα είναι όλο και πιο δύσκολο. Η ατμόσφαιρα στην «Fernando Buesa Arena» είναι πάντα δύσκολη για τον αντίπαλο. Προφανώς, από τα αποτελέσματα που είχαμε μέχρι τώρα, πρόκειται για μια ομάδα που αν βρει τον ρυθμό της μπορεί να σε «καταστρέψει». Οπότε, θα πρέπει να είμαστε καλοί».

Για την πορεία της ομάδας της Μόσχας: «Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είμαστε καλύτεροι και πιο σταθεροί και στις δύο μεριές του παρκέ. Θα πρέπει να είμαστε σταθεροί και να μην τους δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στην επίθεση με τα ριμπάουντ. Επίσης, οφείλουμε να παίξουμε καλή άμυνα, απέναντι στους πολλούς δημιουργούς και τους σκόρερ, που έχουν στην περιφέρεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ