Αταμάν: «Δεν ήρθαμε μόνο για να παίξουμε στον τελικό αλλά για να το πάρουμε»

Αταμάν: «Δεν ήρθαμε μόνο για να παίξουμε στον τελικό αλλά για να το πάρουμε»

Αποφασισμένος ο Εργκίν Αταμάν να σηκώσει το τρόπαιο με την Εφές.

Μόνο το τρόπαιο σκέφτεται ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου του τελικού της Euroleague τόνισε ότι η Εφές είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.

Όσα είπε ο Αταμάν:

«Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final 4 έχουν την ίδια πίεση για τον τίτλο. Το ίδιο ισχύει και για εμάς από την πρώτη μέρα της σεζόν. Την προηγούμενη σεζόν αξίζαμε να βρεθούμε στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά δεν διεξήχθη το Final 4. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του αξία ακόμη και στη regular season. Τα πάντα θα τα κρίνουν οι παίκτες, είναι δύο σπουδαίες ομάδες και όποια έχει την καλύτερη απόδοση θα πάρει τη νίκη. Δεν με ενδιαφέρει η ιστορία, εμένα με νοιάζει το τι θα κάνει η ομάδα να πάρουμε τον τίτλο. Δεν ήρθαμε μόνο για να παίξουμε στον τελικό.

Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι το παρόν και το μέλλον των παικτών κι όχι το παρελθόν. Βλέπω πως ο Σανλί παίζει τρομερά από το δεύτερο μισό και μετά. Στον χθεσινό ημιτελικό ήταν καθοριστικός και στις δύο άκρες του παρκέ. Νομίζω πως είναι παράδειγμα για τους νεαρούς Τούρκους μπασκετμπολίστες. Οι ομάδες μας έχουν στηριχθεί αρκετά στους ξένους, αλλά εδώ είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και με γηγενείς.

Βιώνουμε δύσκολες στιγμές και οικονομικά. Το μπάσκετ υπέφερε, αλλά τώρα θα παίξουμε τον τελικό. Η διοργάνωση είναι καλή, ίσως σε άλλο μέρος να μπορούσαν να υπήρχαν φίλαθλοι. Ας ελπίσουμε ότι είναι το τελευταίο Final 4 χωρίς κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ