Λάρκιν: «Θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό μια εξαιρετική ομάδα»

Λάρκιν: «Θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό μια εξαιρετική ομάδα»

Στο γεγονός ότι η Εφές θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Ευρωλίγκας μια εξαιρετική ομάδα στάθηκε ο Σέιν Λάρκιν.

Εφές και Μπαρτσελόνα θα έρθουν αντιμέτωπες στον τελικό της Ευρωλίγκας. Στην Συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι, ο Σειν Λάρκιν μιλώντας στους δημοσιογράφους, σχολίασε την παρουσία του στον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, τον τέλικο του 2019, αλλά και το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο την φετινή χρονιά

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ο στόχος μας. Θέλαμε να είμαστε εδώ. Είμαστε χαρούμενοι για την ευκαιρία και ανυπομονούμε. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα ξεχωριστό ματς. Περιμένω να είναι σκληροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Είναι μία εξαιρετική ομάδα και παίζουμε έναν τελικό. Πραγματικά ανυπομονώ».

Για τον τελικό του 2019 και την σειρά με την Ρεάλ: «Η εμπειρία του 2019 ήταν τρομερή για εμάς. Δεν πήγε όπως θα θέλαμε, αλλά μάθαμε τι είναι το Final Four, πώς πρέπει να παίζουμε. Κόντρα στην Ρεάλ χαλαρώσαμε. Κάναμε λάθη. Αλλά νομίζω ότι μάθαμε από αυτά και δεν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια. Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, να μην χαλαρώσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αν τα κάνουμε όλα αυτά, μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για την παρουσία του στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ: «Δεν είναι η μέρα του Λάρκιν, το θέμα αφορά το να είμαστε στην καλή μέρα της Εφές. Αυτό έγινε χθες. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, ποιος είναι ο ηγέτης. Έχουμε την ευκαιρία για την κούπα, αυτό έχει σημασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ