Λούντμπεργκ: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Λούντμπεργκ: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Παρά τον αποκλεισμό κόντρα στην Εφές, ο άσος της ΤΣΣΚΑ, Λούντμπεργκ τόνισε πως όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν τη νίκη στον μικρό τελικό με την Αρμάνι.

Μπορεί ο αποκλεισμός κόντρα στην Εφές να πονάει ακόμη, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ θα πάει στον μικρό τελικό απέναντι στην Αρμάνι μονάχα για τη νίκη. Σύμφωνα με τον Δανό γκαρντ της ομάδας του στρατού, Ίφε Λούντμπεργκ, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας επιθυμούν τη νίκη για την 3η θέση ακόμη και αν δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.

«Είναι ατυχές που δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε στον τελικό, αλλά ταυτόχρονα είμαστε όλοι επαγγελματίες εδώ και έχουμε την υποχρέωση να βγούμε και να δώσουμε 100 τοις εκατό και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον μικρό τελικό και να πάρουμε την τρίτη θέση, ολοκληρώνοντας τη σεζόν της Euroleague με μια νίκη.

Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει μια καλή αίσθηση συνένωσης, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη δουλειά. Τώρα ξέρουμε ότι έχουμε ένα έργο μπροστά μας και πρέπει απλώς να κάνουμε ό, τι μπορούμε.

Η νοοτροπία μου είναι πάντα η ίδια, προσπαθώ να είμαι επιθετικός και να κάνω παιχνίδια για τους συμπαίκτες μου και για τον εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Ενάντια στην Εφές ήμουν περιορισμένος στη δράση μου στο γήπεδο λόγω των φάουλ μου, αλλά αυτό είναι μέρος του μπάσκετ, μπορείτε μόνο να ελέγξετε αυτό που μπορείτε να ελέγξετε. Ήταν ατυχές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ