Χίγκινς: «Παίζουμε για έναν τίτλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Χίγκινς: «Παίζουμε για έναν τίτλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ο Κόρι Χίγκινς αναφέρθηκε στον αποψινό τελικό της Euroleague ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Εφές(21:30) και τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη.

Για τον αποψινό τελικό της Euroleague ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Εφές (21:30) μίλησε ο Κόρι Χίγκινς, τονίζοντας ότι η ομάδα του γνωρίζει τι δουλειά πρέπει να γίνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η νίκη της Παρασκευής δεν σημαίνει πολλά αν δεν μπορέσουμε να φύγουμε με το τρόπαιο. Νιώθω υπέροχα. Νιώθω πολύ σίγουρος για την ομάδα μας, για τους συμπαίκτες μου. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε παίξει το καλύτερο μπάσκετ μας ακόμα.

Εμείς ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να σκεφτούμε. Δεν μπορείς να έχεις αμφιβολίες. Παίζεις μόνο για τους συμπαίκτες σου, αφήνεις τα πάντα εκεί έξω και στο τέλος της μέρας, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είναι, αλλά μπαίνουμε με αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κίνητρο ανεξάρτητα από το τι λέει κανείς.

Παίζουμε για έναν τίτλο. Ξέρουμε τι δουλειά πρέπει να γίνει. Γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να είναι εύκολο με κανένα τρόπο. Προφανώς, οι προπονητές έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Είναι ένα παιχνίδι. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Πρέπει να ελέγξουμε, ειδικά το physical παιχνίδι, τη νοοτροπία και κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ