Σιμόν: «Τους ξέρουμε και μας ξέρουν, ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Σιμόν: «Τους ξέρουμε και μας ξέρουν, ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν αναφέρθηκε στον αποψινό τελικό της Euroleague ανάμεσα σε Εφές και Μπαρτσελόνα (21:30) και τόνισε πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για τον αποψινό τελικό της Euroleague ανάμεσα σε Εφές και Μπαρτσελόνα (21:30) μίλησε ο Κρούνοσλαβ Σιμόν, ο οποίος τόνισε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα είναι έτοιμοι. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Μία ομάδα με καλούς παίκτες, ένας υπέροχος προπονητής. Είναι ένα παιχνίδι τελικός, ένα παιχνίδι. Τους ξέρουμε, μας ξέρουν, οι λεπτομέρειες θα αποφασίσουν και η τύχη.

Νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία ότι τους έχουμε νικήσει δύο φορές αυτή τη σεζόν. Και οι δύο φορές κρίθηκαν σε μικρές λεπτομέρειες. Το παιχνίδι αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικό. Η Μπαρτσελόνα έχει καλή άμυνα.

Έχουν έναν προπονητή που δίνει προσοχή σε πολλές λεπτομέρειες, κάνει εξαιρετικό σκάουτινγκ, οπότε θα είναι έτοιμοι και δεν θα το κάνει εύκολο για κανέναν από εμάς. Πιστεύω όμως ότι έχουμε μια κλάση που θα πρέπει να δείξουμε, διαφορετικά, δεν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε εναντίον τους.

Αυτοί είναι έμπειροι παίκτες. Έχουν τον Γκασόλ, τον Χίγκινς που μας νίκησε στο τελικό του 2019, οπότε η εμπειρία μπορεί να μην είναι στο πλευρό μας, αλλά ούτε νομίζω ότι είναι το πλεονέκτημά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ