Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε ο Καλάθης!

Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε ο Καλάθης!

Ο διεθνής γκαρντ έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση πριν τον τελικό της Euroleague και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην 12άδα των Καταλανών για τη μεγάλη μάχη με την Αναντολού Εφές.

Ανατροπή δεδομένων! Ο Νικ Καλάθης, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Μπαρτσελόνα πριν τον αποψινό τελικό της Euroleague και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην 12άδα των Καταλανών για τη μεγάλη μάχη με την Αναντολού Εφές (30/5, 21:30).

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στην Ιβηρική Χερσόνησο, ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα στον ημιτελικό με την Αρμάνι Μιλάνο, έλαβε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση των Καταλανών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην 12άδα.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε σταθεί άτυχος στο παιχνίδι με την ιταλική ομάδα, καθώς είχε τραυματιστεί λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για τον μεγάλο τελικό με την Αναντολού Εφές. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο οργανισμός του Νικ Καλάθη ανταποκρίθηκε πολύ καλά στη θεραπεία και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί απέναντι στην Εφές.

Σίγουρα, δεν θα βρίσκεται στο 100%, αλλά εάν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ των Ισπανών και είναι τελική στην 12άδα, θα ενισχύσει σημαντικά την Μπαρτσελόνα στην προσπάθειά της να κερδίσει την τούρκικη ομάδα και να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν, πάντως, λίγη ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού, με τις πιθανότητες πλέον να είναι υπέρ του Νικ Καλάθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ