Μπαρτσελόνα: Με Καλάθη απέναντι στην Εφές!

Μπαρτσελόνα: Με Καλάθη απέναντι στην Εφές!

Ο Νικ Καλάθης «σφίγγει» τα δόντια και φωνάζει «παρών» για τον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Με τον Νικ Καλάθη στην 12άδα της θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στον μεγάλο τελικό του Final 4 της Euroleague απέναντι στην Αναντολού Εφές, με τον διεθνή γκαρντ να «σφίγγει» τα δόντια και να φωνάζει «παρών» στη μεγάλη μάχη με την τουρκική ομάδα.

Ο έμπειρος άσος, οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα στον ημιτελικό με την Αρμάνι Μιλάνο και είχε αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το παρκέ λίγα λεπτά πριν το τέλος, έλαβε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση των Καταλανών και βρίσκεται στην 12άδα της Μπαρτσελόνα για τον τελικό.

Ο Καλάθης δεν είναι στο 100%, αλλά παρόλα αυτά, σφίγγει τα δόντια και βρίσκεται στη διάθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για το αποψινό παιχνίδι με την Ανταντολού Εφές. Ο διεθνής γκαρντ βγήκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Μπαρτσελόνα και έλαβε μέρος κανονικά στο ζέσταμα, με τον Λιθουανό τεχνικό να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 32χρονου για το παιχνίδι με την Εφές.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού θα ενισχύσει τους Μπλαουγκράνα στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το τρόπαιο και να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 11 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ