Χωρίς προβλήματα ενόψει ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Χωρίς προβλήματα ενόψει ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Για άλλη μία μέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε την ομάδα του να προπονείται χωρίς τραυματισμούς- Μοναδικός απόντας ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Δύο μέρες πριν τη μάχη του ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει χωρίς νέα προβλήματα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους παίκτες του να βγάζουν στο 100% το πρόγραμμά τους και να τίθενται όλοι, εκτός του Δημήτρη Αγραβάνη ο οποίος έχει χάσει τη σεζόν και είναι περίοδο θεραπειών, στη διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός χωρίς προβλήματα θα παίξει στο ματς της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Κανονικά στην αποστολή της ομάδας θα είναι οι Μπόμπι Μπράουν και Κιμ Τιλί και το μοναδικό που απομένει είναι το ποιοι θα χάσουν τη θέση τους στην 12άδα της ομάδας.

Αύριο (01/03) στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλου. Στην συνέχεια (μετά το βίντεο) δύο παίκτες της ομάδας θα τεθούν στην διάθεση των δημοσιογράφων, στην ανοιχτή προπόνηση των ερυθρόλευκων πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ