Ξεκίνησε μεταγραφικό «ντου» ο Ολυμπιακός! – Ολες οι λεπτομέρειες και τα ονόματα

Ξεκίνησε μεταγραφικό «ντου» ο Ολυμπιακός! – Ολες οι λεπτομέρειες και τα ονόματα

Φαβορί ο «Φολ» για σέντερ, τι απάντησε ο Μπλακ. Ο Γκος... ενεργοποιεί Γουόκαπ και Γουόλντεν. Κλείνει Κάρτερ, μιλάει για Ντιαλό.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του μπασκετικού Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του να δουλεύουν παράλληλα πολλές υποθέσεις, με στόχο να κλείσουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Ελληνας προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα του μεγάλου λιμανιού για να ανέβει επίπεδο και να είναι ανταγωνιστική και μάλιστα έχουν αρχίσει ήδη οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας του έμπειρου τεχνικού.

Η λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών, με τους Πειραιώτες να έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και να έχουν ως στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, που θα μπει στην πρώτη 8άδα της Euroleague και θα διεκδικήσει την πρόκριση στo Final 4.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα δεδομένα για κάθε θέση και τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Στην περιφέρεια, ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Γουίλιαμς – Γκος. Οι Ερυθρόλευκοι του έκαναν μια πολύ καλή οικονομική προσφορά και του έδειξαν έμπρακτα πόσο πολύ θέλουν την επιστροφή του. Ο Αμερικανός, όμως, δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έκαναν οι Πειραιώτες, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του η Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρόταση της Βασίλισσας είναι χαμηλότερη από αυτήν του Ολυμπιακού, αλλά όλα δείχνουν ότι τελικά ο Γουίλιαμς-Γκος θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις παικτών και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε επαφές με τους Γουόκαπ και Γουόλντεν. Τον Αμερικανό γκαρντ της Ζαλγκίρις και τον συμπατριώτη του που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα. Αυτά είναι τα δύο ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Μπαρτζώκα, μετά τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Παράλληλα, ο Ελληνας τεχνικός έχει ξεχωρίσει από την εγχώρια αγορά την περίπτωση του Τάισον Κάρτερ, ο οποίος αγωνίζεται στο Λαύριο και πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Χρήστου Σερέλη και βοήθησε τα μέγιστα το Λαύριο να βρεθεί στους τελικούς της Basket League. Ο Ολυμπιακός μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρήσει την περίπτωσή του, με τον Αμερικανό να αρέσει πολύ στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ενας ακόμα παίκτης που αρέσει στον προπονητή των Πειραιωτών είναι ο συμπαίκτης του Κάρτερ στο Λαύριο, ο Ντιαλό. Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει ρίζες από την Γουϊνέα, παίζει 2-3, είναι πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι και ο τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί ότι μπορεί να του προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη δύσκολη σεζόν που έχει μπροστά της η ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Επίσης, είναι πολύ αθλητικός και έχει καλό σουτ, με τον Μπαρτζώκα να καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, έχουν κλείσει ήδη τον Μιχάλη Λούντζη για την επόμενη σεζόν. Ο νεαρός γκαρντ φέτος αγωνιζόταν στον Προμηθέα και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του ελληνικού μπάσκετ. Τον πιστεύουν στον Πειραιά και τον έκλεισαν με στόχο να δουλέψουν μαζί του και να τον μετατρέψουν σε παίκτη τοπ επιπέδου.

Οσον αφορά στη γραμμή των ψηλών, πρώτος στόχος είναι ο Μουσταφά Φολ. Ο Γάλλος σέντερ της Βιλερμπάν είναι ένα πραγματικό φόβητρο κάτω από τη ρακέτα, αφού βλέπει τον κόσμο από τα 218 εκατοστά. Φέτος, ο 29χρονος σέντερ αγωνίστηκε στην Βιλερμπάν μετρώντας 8,8 πόντους (70,1% στα δίποντα), 5,5 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά ματς στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός του έχει κάνει πρόταση, με τον ίδιο να βλέπει πολύ καλό μάτι την προοπτική των Πειραιωτών.

Ο θηριώδης άσος θέλει να αγωνιστεί στους Ερυθρόλευκους και πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει επίσης πρόταση στον Ταρίκ Μπλακ, με την περίπτωσή του να είναι σαφώς πιο δύσκολη και… χρονοβόρα. Ο πρώην άσος της Ζενίτ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά έχει ως προτεραιότητά του το ΝΒΑ. Στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας τους ενημέρωσε ότι θέλει να περιμένει το NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ