Ολυμπιακός: Δυνατό μπάσιμο για Γουόκαπ

Ολυμπιακός: Δυνατό μπάσιμο για Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει μπει πολύ δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Τόμας Γουόκαπ για να ενισχύσει τις θέσεις των γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και αναζητά έναν γκαρντ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κώστα Σλούκα στη θέση του πόιντ γκαρντ δίνοντας ποιοτικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το όνομα του Τόμας Γουόκαπ δεν είναι καινούργιο, όμως όπως όλα δείχνουν οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο της απόκτησης του Αμερικανού παίκτη της Ζάλγκιρις Κάουνας.

Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση στον 28χρονο και περιμένουν την απάντηση του, για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γουόκαπ, είναι λογικό, πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να αποφασίσει, καθώς αφενός δεν έχει ολοκληρώσει τη σεζόν με τον Λιθουανικό σύλλογο, και αφετέρου έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων από τη Euroleague.

Φέτος πραγματοποίησε μια πολύ μεστή χρονιά, υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Σίλερ, καταγράφοντας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση 8,2 πόντους (37,1% στο τρίποντο, 90,6% στις βολές), 3 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ, 1,1 κλέψιμο σε περίπου 24 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ