Παπαπέτρου : «Έξτρα κίνητρο οι τρεις σερί ήττες»

Παπαπέτρου : «Έξτρα κίνητρο οι τρεις σερί ήττες»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε το προσεχές ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (2/3, 21:15) και τόνισε πως οι τρεις σερί ήττες από το Τριφύλλι τη φετινή σεζόν δίνουν επιπλέον κίνητρο στους Ερυθρολέυκους.

Έξτρα κίνητρο για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε τις τρεις συνεχόμενες ήττες από τον Παναθηναϊκό, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο τους για να πάρουν τη νίκη.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί είναι ντέρμπι, αν και είναι λίγες οι πιθανότητες να ισοβαθμήσουμε. Πρέπει ψυχολογικά να είμαστε έτοιμοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και είναι σημαντικό να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο».

Για το αν έχει κίνητρο ο Ολυμπιακός μετά τις τρεις σερί ήττες, τόνισε: «Σίγουρα είναι έξτρα κίνητρο, θέλουμε να ορθοποδήσουμε και εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε».

 

Για το τι πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες στο ματς, απάντησε: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει διάφορα όπλα και πολλούς τρόπους να επιτεθεί. Ατομικά ξέρουμε τι κάνουν, αλλά πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Αυτό θα είναι κομβικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ