«Η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση στον Μίτσιτς»

«Η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση στον Μίτσιτς»

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν πως η Φενέρμπαχτσε πλησίασε τον μάνατζερ του Βασίλιε Μίτσιτς, με σκοπό να κάνει δικό της τον Σέρβο.

Πρόταση στον Βασίλιε Μίτσιτς φέρεται να έχει καταθέσει η Φενέρμπαχτσε, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketdergisi.com», οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε επαφή με τον γνωστό ατζέντη του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με σκοπό να κάνουν επίσημη κρούση για τον πελάτη του.

Ο Σέρβος γκαρντ μένει ελεύθερος και πρώτη του επιλογή είναι να δοκιμάσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, χωρίς όμως να κλείνει την πόρτα και στις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Πάντως υπάρχουν σύλλογοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που έχουν τα δικαιώματα του, αλλά και οι Σικάγο Μπουλς, που βρίσκονται σε αναζήτηση ενός γκαρντ και διαθέτουν Ευρωπαίο General Manager (Αρτούρας Καρνισόβας).

Ο Μίτσιτς έχει πραγματοποιήσει μια απίστευτη σεζόν με την Αναντολού Εφές, αφού κατέκτησε τη Euroleague, αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου και του Final Four, ενώ έφτασε και στην κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος με «σκούπα» απέναντι στη Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ