Ματσιούλις : Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ματσιούλις : Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γιόνας Ματσιούλις αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 3,5 χρόνια και ευχαρίστησε μέσω Facebook και Instagram τους Μαδριλένους για τα όσα του προσέφεραν.

Ο Γιόνας Ματσιούλις έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 3,5 χρόνια και θέλησε να ευχαριστήσει τους Μαδριλένους για τις καλές στιγμές που πέρασε στην Ισπανία, καθώς και να τους αποχαιρετήσει.

Με ένα μήνυμα και μία φωτογραφία που πόσταρε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και το Instagram ο Λιθουανός φόργουορντ αποχαιρέτησε τη Βασίλισσα και την ευχαρίστησε για όσα του πρόσφερε.

Αναλυτικά το κείμενο και το post του Ματσιούλις:

«Σήμερα είναι μία σκληρή και πραγματικά δύσκολη ημέρα για εμένα επειδή με τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίσαν οι δρόμοι μας. Είναι σίγουρα μία στενάχωρη στιγμή και ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση διότι όλα αυτά τα χρόνια οι προπονητές, οι παίκτες και όλοι οι υπάλληλοι του συλλόγου είχαν γίνει οικογένεια μου. Όλοι αυτοί αλλά και οι φίλαθλοι έκαναν εμένα και την οικογένεια μου να νιώθουμε σαν να είναι σπίτι μας και μας βοήθησαν να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Ήταν 3 1/2 αξέχαστα χρόνια στα οποία καταφέραμε να πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους και να ζήσω μερικές σπουδαίες στιγμές.

Για όλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ και τον Αλμπέρτο Ερέρος για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου σε αυτή την περίοδο, τους προπονητές και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα. Ευχαριστώ και τα ΜΜΕ. Σας ευχαριστώ όλους. Κέρδισα τίτλους, φίλους και αναμνήσεις που θα έχω πάντα μαζί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πέρασμα μου από αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Καλή τύχη και… #HalaMadrid!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ