«Στον Παναθηναϊκό ο Πρίφτης»

«Στον Παναθηναϊκό ο Πρίφτης»

Σύμφωνα με ρωσικές αναφορές ο Δημήτρης Πρίφτης αφήνει την Ούνιξ Καζάν και έρχεται στο ΟΑΚΑ.

Οριστική θεωρείται η αποχώρηση του Δημήτρη Πρίφτη από την Ούνιξ Καζάν και σχετίζεται με την προοπτική να δουλέψει στον Παναθηναϊκό. Η ρωσική ιστοσελίδα «kazan.kp.ru» γράφει ότι ο Έλληνας προπονητής προσανατολίζεται να μην δεχτεί την πρόταση ανανέωσης, αφού επιθυμεί να επαναπατριστεί.

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Πρίφτης δεν έχει απαντήσει ακόμα αρνητικά στους Ρώσους παράγοντες, αλλά το «όχι» είναι το επικρατέστερο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πρίφτης θα ταξιδέψει στην Αθήνα την Τετάρτη και από εκεί θα απαντήσει οριστικά στην πρόταση της Ούνιξ Καζάν.

Μοιραία, η μεταφορά της συνέντευξης Τύπου του Τάκη Τριαντόπουλου, που είχε προγραμματιστεί αρχικά για την Τετάρτη, συνδέεται με την άφιξη του Δημήτρη Πρίφτη στην πρωτεύουσα. Ούτως ώστε να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να συμφωνήσουν.

Ο Πρίφτης ήταν η επιλογή του Αλβέρτη και του Διαμαντίδη για την αντικατάσταση του Γιώργου Βόβορα τον χειμώνα, αλλά τότε ο Πρίφτης δεν ήθελε να αδειάσει τη διοίκηση της Ούνιξ.

Κάπως έτσι, τότε ανέλαβε ο Όντεντ Κάτας, αλλά το έργο του δεν ικανοποίησε και κρίθηκε ότι η βελτίωση που σημειώθηκε δεν ήταν επαρκής.

Τώρα, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν πως ο… γάμος του Παναθηναϊκού με τον Πρίφτη θα επισημοποιηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ