Τόμιτς : «Έχουμε καλή ψυχολογία, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Τόμιτς : «Έχουμε καλή ψυχολογία, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε πως στον Ολυμπιακό υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία, αλλά για να φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι άπαντες συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά αν θέλει να φύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ, όπως τόνισε ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει εγωισμός στους ερυθρόλευκους μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην κάμερα της NOVA: 

«Έχουμε καλή ψυχολογία αλλά για να κερδίσουμε τον ΠΑΟ πρέπει να παίζουμε καλά επί 40 λεπτά. Δεν πρέπει να βρει ελεύθερα σουτ από Ρίβερς και Σίνγκλετον για να σκοράρει ο Παναθηναϊκός. Είναι ένα στατιστικό που μετράει οι τρεις διαδοχικές ήττες. Σίγουρα υπάρχει εγωισμός για τρεις ήττες συνεχόμενες. Με αυτή τη νίκη κερδίζουμε πολλά, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά για να πάρουμε τη νίκη».

Για την 12άδα του Παναθηνακού: «Και ο Πέιν και ο Τζέιμς έχουν παίξει με την υπόλοιπη ομάδα. Σίγουρα θα υπάρχουν εκπλήξεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε από την 12άδα του Παναθηναϊκού που δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ