Κράτησε Μόερμαν η Εφές, τι σημαίνει αυτό για Παπαπέτρου, Βεζένκοφ

Κράτησε Μόερμαν η Εφές, τι σημαίνει αυτό για Παπαπέτρου, Βεζένκοφ

Πως επηρεάζει τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού η απόφαση του Αταμάν

Την απόφασή  να συνεχίσει με τον Αντρεαν Μόερμαν πήρε η Αναντολού Εφές. Οι πρωταθλητές Ευρώπης συμφώνησαν με τον Γάλλο για ανανέωση της συνεργασίας τους και με δεδομένη την παραμονή και του Σίνγκλετον, δεν υπάρχει λόγος να βγουν στην αγορά για παίκτη στη θέση «4». Πρόκειται ασφαλώς για μια αναπάντεχη εξέλιξη καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα παρουσιαζόταν ως δεδομένη η αποχώρηση του πρώην παίκτη της Μπαρτσέλονα από την Κωνσταντινούλη.

Μάλιστα, πρόθεση του Εργκιν Αταμάν είναι να διατηρήσει στο ρόστερ του και τον Τζέιμς Αντερσον. Ο έμπειρος γκαρντ/φοργουορντ αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Τούρκου τεχνικού, ο οποίος έτσι κι αλλιώς επιθυμεί όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ της Εφές. Ομάδα που κερδίζει, άλλωστε, δεν αλλάζει.

Με βάση τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό ότι η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος όντως απασχόλησε τους πρωταθλητές Ευρώπης τις προηγούμενες μέρες δεν έχει πλέον σοβαρές πιθανότητες να προχωρήσει. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι ελεύθερος και η αλήθεια είναι ότι η τουρκική ομάδα τον έφτασε κοντά στο να του καταθέσει επίσημη πρόταση.

Πλέον, το σενάριο αυτό απομακρύνεται κι έτσι ο Παναθηναϊκός έχει να ανταγωνιστεί έναν μνηστήρα λιγότερο στην προσπάθειά του να κρατήσει τον καλύτερό του παίκτη.

Η παραμονή Μόερμαν σβήνει προφανώς και τα όποια σενάρια κυκλοφόρησαν τελευταία για τον Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο επίσης είχε ψηλά στην λίστα του ο Αταμάν. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει βεβαια συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί τους για την επέκτασή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ