Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Τόμας

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Τόμας

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόφαση του Ντίνου Μήτογλου να αποχωρήσει για την Αρμάνι Μιλάνο βγαίνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, με τον γνώριμο ΝτεΣόν Τόμας να είναι ψηλά στην πράσινη λίστα.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει μέσα στην βδομάδα την υπόθεση του νέου προπονητή, με τους πράσινους να φουλάρουν τις επόμενες μέρες για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Οι άνθρωπο του τριφυλλιού ρίχνουν ματιές στην αγορά της Κίνας, με τους ξένους παίκτες να αποχωρούν από το πρωτάθλημα της χώρας της Ασίας και έχει και παλιούς γνώριμους, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πολλές και σημαντικές λύσεις εφόσον αποκτηθούν.

Ήδη πολλοί αθλητές έχουν απλώσει τα «δίχτυα» τους στην ευρωπαϊκή αγορά, με τα κασέ των παικτών να είναι πλέον χαμηλότερα σε σχέση με τις απολαβές που είχαν στην Κίνα, αφού το πλήθος που έμειναν ελεύθεροι δίνουν την ευκαιρία στις ομάδες να αποκτήσουν κάποιον εξ αυτών ακόμα και στη μισή τιμή.

Ένα από το ονόματα πάντως που αναμένεται να πέσει στο τραπέζι για το Τριφύλλι, ειδικά στην περίπτωση που ο Ντίνος Μήτογλου υπογράψει στην Αρμάνι (κάτι που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί), είναι αυτό του ΝτεΣον Τόμας, με τον Αμερικανό φόργουορντ να αγωνίζεται στην ιαπωνική Αλβάρκ Τόκιο, από την οποία αναμένεται να αποχωρήσει, έχοντας την επιθυμία να επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη.

Ο Τόμας είναι ένας παίκτης ο οποίος προσέφερε πολλά για δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό αποχώρησε πέρσι, όμως δεν αποκλείεται να απασχολήσει και μάλιστα έντονα το επόμενο διάστημα, ανάλογα και το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Για τον Αμερικανό εξάλλου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Ευρώπης, όμως εφόσον επιστρέψει στην Ευρώπη μοιάζει δεδομένο πως θα έχει μια πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό, όπου έχει και εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ