Παναθηναϊκός: D-Day για Πρίφτη

Παναθηναϊκός: D-Day για Πρίφτη

Σήμερα ξεκαθαρίζει οριστικά το θέμα του Δημήτρη Πρίφτη ο οποίος πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Οριστική κατάληξη αναμένεται να έχει σήμερα το θέμα του Δημήτρη Πρίφτη, που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον Παναθηναϊκό. Και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να έχουμε αλυσιδωτές εξελίξεις. Με την επίσημη αποχώρηση του Όντεντ Κάτας και με την αντικατάστασή του από τον Έλληνα προπονητή.

Παναθηναϊκός και Πρίφτης βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, με τον Έλληνα τεχνικό να λύνει το συμβόλαιο του με την Ούνικς μέσα στις επόμενες ώρες και στη συνέχεια να δίνει οριστικά τα χέρια με τους πράσινους.

Θυμίζουμε πως ο Πρίφτης έχει ρήτρα ανανέωσης με τους Ρώσους έως τις 30 Ιουνίου, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου του έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν μια άμεση απάντηση προκειμένου να προχωρήσουν και εκείνοι στον σχεδιασμό της ομάδας.

Αυτή η απάντηση θα έρθει σήμερα και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Δημήτρης Πρίφτης θα αποχωρήσει από τη Ρωσία και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ