Ρέγιες: «Η στιγμή που κανένας αθλητής δεν θέλει έφτασε»

Ρέγιες: «Η στιγμή που κανένας αθλητής δεν θέλει έφτασε»

Ο Φελίπε Ρέγιες μίλησε για την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, τονίζοντας πως ήρθε η στιγμή να σταματήσει, παρότι το σώμα του και το μυαλό του έχουν ακόμα ενέργεια.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φελίπε Ρέγιες, πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ σε ηλικία 41 ετών, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια καριέρα.

Ο αρχηγός της «βασίλισσας», μίλησε για την επιλογή του αυτή, τονίζοντας πως η στιγμή που κανένας αθλητής δεν θέλει έφτασε για εκείνον και παρότι νιώθει καλά, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά δεν θα συνεχίσει.

Οι δηλώσεις του Φελίπε Ρέγιες:

«Η στιγμή που κανένας αθλητής δεν θέλει έφτασε. Ακόμα κι αν το μυαλό και το σώμα μου έχουν ακόμα ενέργεια, είναι ώρα να σταματήσω. Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον, χωρίς να ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θέλω να δώσω πίσω στο άθλημα, με κάποιον τρόπο, όσα μου έδωσε. Το μπάσκετ θα συνεχίσει να είναι μέρος της ζωής μου, όμως τώρα η οικογένεια μου θα έχει προτεραιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ