Μήτογλου: «Μία νέα πρόκληση για μένα, ξέρω ότι η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες»

Μήτογλου: «Μία νέα πρόκληση για μένα, ξέρω ότι η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες»

Έτοιμος για τη νέα του περιπέτεια με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνου δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνου είναι εδώ και λίγη ώρα και με τη… βούλα, ο Ντίνος Μήτογλου, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Έλληνα άσου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο που θα έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2023.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αρμάνι, δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση και ανέφερε πως γνωρίζει για τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχει η νέα του ομάδα.

«Αυτή είναι μια νέα πρόκληση για μένα, οπότε δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω με τη νέα μου ομάδα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες. Ξέρω ότι η Ολίμπια έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να επιτύχω τους στόχους που πρόκειται να θέσουμε για εμάς» ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ.

Από την πλευρά του ο GM της ιταλικής ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε: «Ο Μήτογλου παρά το ότι είναι ακόμη νέος, είναι ήδη έμπειρος παίκτης. Έχει τις σωστές δεξιότητες για να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε το Μιλάνο για να συνεχίσει την καριέρα του και είμαστε πεπεισμένοι ότι έρχεται εδώ την κατάλληλη στιγμή και για τις δύο πλευρές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ