Έβαλε τέλος στις φήμες ο Αταμάν: «Η Εφές δεν ενδιαφέρεται για τον Τεόντοσιτς»

Έβαλε τέλος στις φήμες ο Αταμάν: «Η Εφές δεν ενδιαφέρεται για τον Τεόντοσιτς»

Ο Εργκίν Αταμάν διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αναντολού Εφές να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο που ήθελε την Αναντολού Εφές να ενδιαφέρεται για τον Μίλος Τεόντοσιτς, την ώρα που το μέλλον του Σέρβου γκαρντ στην Βίρτους Μπολόνια μοιάζει να είναι αβέβαιο λόγω της έλευσης του Σέρτζιο Σκαριόλο αλλά και του buyout αποχώρησής, που ανέρχεται στις 250 χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, τα δημοσίευματα ανέφεραν πως η τουρκική ομάδα ήθελε τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού ως αντικαταστάτη του Βασίλιε Μίσιτς, καθώς εκείνος μοιάζει… φευγάτος για το NBA.

Ωστόσο, ο Εργκίν Αταμάν έβαλε τέλος σε όλα αυτά, ξεκαθαρίζοντας ότι: «Αυτά που γράφτηκαν για τον Τεόντοσιτς δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι στην ατζέντα μας. Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Μίσιτς. Εάν δεν πάει στο ΝΒΑ, θεωρώ ότι θα μείνει σε εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ