Το μπάσκετ υποκλίνεται στον Σπανούλη (pics)

Το μπάσκετ υποκλίνεται στον Σπανούλη (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ και άπαντες έσπευσαν να υποκλιθούν στην καριέρα αυτού του τεράστιου αθλητή μέσω των social media.

Ο τεράστιος Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του, κάνοντας γνωστό μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως αποχαιρετά το μπάσκετ.

Στο άκουσμα της είδησης σύσσωμος ο κόσμος του αθλήματος και όχι μόνο, έσπευσαν να στείλουν τα μηνύματα τους, για αυτόν τον μεγάλο αθλητή.

Από ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η Ζάλγκιρις Κάουνας, η Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι, μέχρι παίκτες όπως Λούκα Ντόντσιτς, ο Ρούντι Φερνάντεθ. Και η λίστα δεν σταματά εδώ.

Η Ένωση παικτών της Euroleague, η ίδια η Euroleague, ο Ρικ Πιτίνο, αλλά και από τον χώρο της πολιτικής, με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα να αποχαιρετούν τον «Kill Bill».

Αποδεικνύοντας έτσι για ακόμη μία φορά, την επιρροή και το στίγμα που έχει αφήσει ο Σπανούλης, όλα αυτά τα χρόνια που πατούσε στα παρκέ της Ευρώπης και έκανε τα… δικά του.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ