Ανατροπή δεδομένων για Λάιτι και Ολυμπιακό

Ανατροπή δεδομένων για Λάιτι και Ολυμπιακό

Η Βιλερμπάν κάνει πίσω και ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να ψάξει για άλλον γκαρντ.

Σε «ναυάγιο» φαίνεται πως οδηγείται η μεταγραφή του Ντέιβιντ Λάιτι στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να είναι πλέον αναγκασμένοι να βγουν στην αγορά και να ψάξουν για άλλον γκαρντ.

Οι Πειραιώτες είχαν φτάσει μια… ανάσα από την προσθήκη του 33χρονου, καθώς είχαν συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον έμπειρο γκαρντ όσο και με την Βιλερμπάν, αλλά η γαλλική ομάδα αποφάσισε να κάνει πίσω και όπως όλα δείχνουν ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ η μετακίνηση του Ντέιβιντ Λάιτι στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Αμερικανό γκαρντ για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ η Βιλερμπάν θα έπαιρνε 200.000 ευρώ. Οι συμφωνίες ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές ήταν προφορικές, αφού η Βιλερμπάν αγωνιζόταν στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος και ήταν αδύνατο να υπάρχει διπλό συμβόλαιο.

Τις τελευταίες ημέρες όμως οι άνθρωποι της Βιλερμπάν άλλαξαν γνώμη και δεν είναι πλέον διατεθειμένοι να αφήσουν τον Λάιτι να φύγει, αφού τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν.

Ετσι, ακύρωσαν τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Αμερικανού στους Πειραιώτες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συζήτησαν με τον ατζέντη του παίκτη τα νέα δεδομένα, με τον εκπρόσωπο του Λάιτι να ενημερώνει τους Πειραιώτες για την αλλαγή πλεύσης της γαλλικής ομάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι πλέον βγαίνουν στην αγορά και ψάχνουν πλέον για έναν γκαρντ με τα χαρακτηριστικά του Λάιτι, με τον Μπαρτζώκα να ενεργοποιεί το plan b.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ