Ο Ολυμπιακός «τελειώνει» τα όνειρα των Λέικερς για Αντετοκούνμπο

Ο Ολυμπιακός «τελειώνει» τα όνειρα των Λέικερς για Αντετοκούνμπο

Ο Ολυμπιακός βάζει τέλος στο σχέδιο των Λέικερς να αποκτήσουν στο μέλλον τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς είναι έτοιμο να αποκτήσει το πιο δυνατό... χαρτί τους. Τον αδερφό του, Κώστα.

O Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Κώστα Αντετοκούνμπο για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι ερυθρόλευκοι είναι εδώ και αρκετές μέρες σε επαφές με την πλευρά του αδερφού του Γιάννη για να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να υπογράψει στην ομάδα των Πειραιωτών.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του με τη φανέλα ευρωπαϊκής ομάδας, προερχόμενος φυσικά από το NBA και τους Λος Άντζελες Λέικερς, με τους οποίους κέρδισε το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν. Ο Κώστας είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας Αντετοκούνμπο, τουλάχιστον προς το παρόν, που έχει φορέσει δαχτυλίδι, ενώ έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Μάιο από τους «λιμνάνθρωπους», ψάχνοντας τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μάλιστα έκανε τον γύρο του κόσμου και γρήγορα έγινε αντικείμενο συζήτησης στις ΗΠΑ, με επίκεντρο φυσικά τον Γιάννη. Πιο συγκεκριμένα το clutchpoints.com, αναφέρθηκε στην κίνηση των ερυθρόλευκων να κάνουν δικό τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια των Κώστα και ξεκαθαρίζει ότι ο Ολυμπιακός «τελειώνει» τα όνειρα των Λέικερς για την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο λόγος είναι πως όταν οι Λέικερς απέκτησαν τον Κώστα Αντετοκούνμπο έβλεπαν μακροπρόθεσμα, δηλαδή στην υπογραφή του Greek Freak με μάξιμουμ συμβόλαιο είτε φέτος, είτε σε 1-2 χρόνια, όμως η ανανέωση του συμβολαίου του με τους Μπακς άλλαξε τον σχεδιασμό τους. Το δέλεαρ να αγωνιστεί με τον Κώστα θα ήταν μεγάλο και αυτό πήγαν να εκμεταλλευτούν και οι Λέικερς, όμως ο Ολυμπιακός τους «χάλασε» τα σχέδια όπως αναφέρει το δημοσίευμα και με τη μεταγραφή του Κώστα ουσιαστικά βάζει τέλος στις όποιες σκέψεις και του Έλληνα σούπερ σταρ αλλά και της ομάδας του LA πλέον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο φέτος κατέγραψε 15 εμφανίσεις με τους λιμνανθρώπους στην κανονική περίοδο, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας που ταξίδεψε στη Βικτόρια του Καναδά για το προολυμπιακό τουρνουά και τα πηγαίνει περίφημα υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο. Συνολικά στο NBΑ με τους Λέικερς έχει 0,8 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 3,7 λεπτά ανά ματς, ενώ πέρσι είχε αγωνιστεί μόλις σε 5 ματς. Προτού πάει στους Λέικερς είχε αγωνιστεί στους Μάβερικς για ένα διάστημα, αλλά και στη G-League, ενώ είναι απόφοιτος του Ντέιτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ