Ολυμπιακός: Έκπληξη ο αντί-Λάιτι

Ολυμπιακός: Έκπληξη ο αντί-Λάιτι

Το plan B του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Ντέιβιντ Λάιτι.

Λάιτι ήταν και… πάει. Τα ήξεις αφίξεις της Βιλερμπάν οδήγησαν σε «ναυάγιο» την υπόθεση του Αμερικανού γκαρντ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ενεργοποιεί το plan b και την ομάδα του μεγάλου λιμανιού βγαίνει ξανά στην αγορά για την απόκτηση γκαρντ.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, είχαν συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον Λάιτι όσο και με τη γαλλική ομάδα, η οποία θα έπαιρνε 200.000 ευρώ, αλλά ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι της Βιλερμπάν άλλαξαν στάση και οδήγησαν σε «ναυάγιο» μια κλεισμένη μεταγραφή. Οι Πειραιώτες επέμειναν, αλλά ο Πάρκερ δεν έκανε πίσω, με την πρωταθλήτρια Γαλλίας να αθετεί τη συμφωνία που υπήρχε με τους Ερυθρόλευκους και τον Ολυμπιακό να αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Αμερικανού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αναγκασμένος να ενεργοποιήσει το εναλλακτικό πλάνο που είχε στο μυαλό του, σε περίπτωση που «στράβωνε» η κατάσταση και χαλούσε η μεταγραφή του 33χρονου γκαρντ. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού βγαίνει ξανά στην αγορά και αναζητά την καλύτερη δυνατή επιλογή, ψάχνοντας τον παίκτη που θα συμπληρώσει τη γραμμή των γκαρντ και θα προσφέρει τα στοιχεία, για τα οποία αρχικά είχε επιλεχθεί ο Ντέιβιντ Λάιτι.

Τη δεδομένη στιγμή όλα είναι ανοιχτά, με τον έμπειρο τεχνικό και τους συνεργάτες του να ψάχνουν τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, για τον παίκτη που θα συμπληρώσει το παλζ του «ερυθρόλευκου» ρόστερ. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που είχε παίξει δυνατά μετά το τέλος της Euroleague, θέλει να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και είναι αποφασισμένος να περιμένει όσο χρειαστεί, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Ένας από τους παίκτες, που έχει πολλά από τα στοιχεία που ζητάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι ο Χόλινς της Ζενίτ.

Ενδεχομένως να «παίξει» το όνομά του, μετά το ναυάγιο της υπόθεσης του Ντέιβιντ Λάιτι. Όπως προαναφέραμε, ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, όλα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται κάποιο όνομα-έκπληξη. Ένα όνομα που δεν έχει ακουστεί ή γραφτεί ακόμα.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι από τους διαθέσιμους παίκτες της Euroleague, δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που να καλύπτουν τον Ολυμπιακό και τα «θέλω» του Μπαρτζώκα. Γι΄ αυτό και οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν και την αγορά της Αμερικής.

Πρόκειται άλλωστε για μια κομβική επιλογή και ουδείς στο μεγάλο λιμάνι δεν πρόκειται να πάρει μια επιπόλαιη απόφαση. Ο Ελληνας τεχνικός και οι συνεργάτες θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Να εξετάσουν πολλές περιπτώσεις, ιδίως από την αγορά της Αμερικής. Μια αγορά που κρύβει… λαβράκια και παίκτες που θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη για να φτιάξουν το όνομά τους και να διεκδικήσουν τις επόμενες σεζόν ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν υπομονή και στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ