Φαλ: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας ιστορικός σύλλογος»

Φαλ: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας ιστορικός σύλλογος»

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στο μπάσκετ, για την επιλογή του Ολυμπιακού, αλλά και για την προοπτική του ΝΒΑ.

Ο Μουστάφα Φαλ φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα «basketusa.com», μιλώντας για τη μέχρι τώρα πορεία του στο μπάσκετ και πως οι τραυματισμοί επηρέασαν τα πρώτα του βήματα.

Παράλληλα ο Γάλλος σέντερ μίλησε για την επιλογή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια ιστορική ομάδα και πως αποτελούν μια σταθερή δύναμη στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Μουσταφά Φαλ:

Για τη μέχρι τώρα πορεία του στο μπάσκετ: «Το θέμα είναι ότι ξεκίνησα αργά να παίζω μπάσκετ. Έπρεπε σιγά σιγά να μάθω και προσπάθησα μόνος μου να ανεβαίνω επίπεδα, πηγαίνοντας με τον δικό μου ρυθμό. Υπήρξαν φορές που είχα πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά λόγω των τραυματισμών δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Ήμουν αναγκασμένος να κάνω ορισμένα βήματα πίσω και να επιστρέψω πιο δυνατός. Αλλά, τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχω καθόλου τραυματισμούς και έτσι είμαι σε θέση να ανεβαίνω ξανά».

Για τον Ολυμπιακό: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, την επόμενη σεζόν. Είναι μία σταθερή δύναμη για αρκετά χρόνια στην Ευρωλίγκα και ένας ιστορικός σύλλογος. Η πρότασή του ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και τότε αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά να παίξω στο εξωτερικό»

Για το ΝΒΑ: «Δεν σκέφτομαι καθόλου το ΝΒΑ. Πραγματικά δεν το σκέφτομαι καθόλου πια. Επίσης, βρισκόμαστε στην εποχή του “small ball”, οπότε αυτό το στιλ δεν μου ταιριάζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ