Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει ο Μπαρτζώκας για σούτινγκ γκαρντ (vids)

Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει ο Μπαρτζώκας για σούτινγκ γκαρντ (vids)

Ο Ολυμπιακός μετά την αρνητική τροπή στην υπόθεση του Ντέιβιντ Λάιτι, βγήκε και πάλι στην αγορά για σούτινγκ γκαρντ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει ξεχωρίσει έναν συγκεκριμένο παίκτη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, έχοντας όμως μια αρνητική εξέλιξη όσον αφορά την περίπτωση του σούτιννγκ γκαρντ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν συμφωνήσει προφορικά εδώ και αρκετές μέρες με τον Ντέιβιντ Λάιτι, που αγωνίζεται στη Βιλερμπάν, όμως εντέλει η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάιτι παρότι ήταν κλεισμένος από τους ερυθρόλευκους, θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα ελέω Τόνι Πάρκερ, ο οποίος ήθελε να τον κρατήσει, επέμεινε και τον κράτησε, προκειμένου να μην υπογράψει στους Πειραιώτες. Η επιθυμία του έγινε πράξη και πλέον ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να βγει στην αγορά για να βρει άλλη περίπτωση παίκτη για τις θέσεις 2-3.

Οι επιλογές των Πειραιωτών είναι πολλές, όμως ο Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει ήδη μια λίστα με συγκεκριμένα ονόματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει είναι ο Όστιν Χόλινς, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη επαφή με την πλευρά του γκαρντ της Ζενίτ.

Ο Αμερικανός κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι αυτή τη στιγμή η περίπτωση που έχει προκρίνει ο Μπαρτζώκας, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής συμφωνία. Είναι ωστόσο μια από τις περιπτώσεις παικτών που «δουλεύουν» στο λιμάνι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.

Ο Χόλινς ήταν την τελευταία διετία στη Ζενίτ και φέτος είχε στην Ευρωλίγκα μ.ό. 8,2 πόντους με 37% στο τρίποντο και αποτελεί έναν εξαιρετικό σουτέρ. Παράλληλα, είναι ένας αρκετά καλός αμυντικός, ενώ μπορεί να σκοράρει είτε μετά από ντρίμπλα, είτε μετά από πάσα.

Από εκεί και πέρα μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του γκαρντ της Ζενίτ, όμως στο λιμάνι κοιτάζουν και τους Νικ Ουίλερ-Μπαμπ και Νταρούν Χίλιαρντ σαν εναλλακτικές, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ