Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε τον Ερτέλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε τον Ερτέλ

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο Τομά Ερτέλ. με την «Βασίλισσα» να ανακοινώνει την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Τομά Ερτέλ αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος συμφώνησε σε όλα με την «Βασίλισσα» και θα αγωνιστεί στην ισπανική πρωτεύουσα για ένα χρόνο. Θα είναι ο τρίτος του σταθμός στην Ιβηρική χώρα, καθώς έχει αγωνιστεί επίσης στην Μπασκόνια για τρεις σεζόν (2012-2015) και στην μισητή Μπαρτσελόνα για τέσσερις (2017-2021).

Βέβαια η θητεία του στην Βαρκελώνη δεν έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον 32χρονο γκαρντ να αποχωρεί κακήν κακώς μεσούσης της περυσινής περιόδου και να επιστρέφει στην πατρίδα του και την Βιλερμπάν. Στην ομάδα του Τόνι Πάρκερ μπόρεσε να ξαναβρεί τον εαυτό του και την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Πλέον είναι έτοιμος για να επιστρέψει στο προσκήνιο με την φανέλα της Ρεάλ.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές φημολογούνταν, ενώ ακόμα ο Γάλλος ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα και ίσως αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οι Μπλαουγκράνα του συμπεριφέρθηκαν με όχι και τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ερτέλ μέτρησε σε 22 εμφανίσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα, 14,7 πόντους, 6,3 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ. Του δίνεται η ευκαιρία, όχι μόνο να επανέλθει δριμύτερος στο υψηλό επίπεδο αλλά και να πάρει την εκδίκησή του από την αιώνια αντίπαλο, Μπαρτσελόνα.

Επιπλέον στην Ρεάλ θα ενισχύσει και την γαλλική παροικία, καθώς θα βρει εκεί τόσο τον Φαμπιάν Κοζέρ όσο και τον Βενσάν Πουαριέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ