Και επίσημα πίσω στην Αρμάνι Μιλάνο ο Νίκολο Μέλι!

Και επίσημα πίσω στην Αρμάνι Μιλάνο ο Νίκολο Μέλι!

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός και ο Νίκολο Μέλι επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της ομάδας που ανδρώθηκε μπασκετικά, της Αρμάνι Μιλάνο.

Έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια, ο Νίκολο Μέλι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να αποτελέσει ξανά μέλος της Αρμάνι Μιλάνο. Ο 30χρονος μπασκετμπολίστας επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά, έπειτα από θητεία στη Μπάμπεργκ (2015-17), στη Φενέρμπαχτσε (2017-19), αλλά και στο NBA, για λογαριασμό των Νιου Όρλεανς Πέλικανς (2019-21) και Ντάλας Μάβερικς (2021).

Ο ύψους 2.06μ. φόργουορντ-σέντερ, έφτιαξε ένα δυνατό όνομα στο ευρωπαϊκό στερέωμα, δοκιμάζοντας την τύχη του στο NBA χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει, αλλά, παρόλα αυτά πρόκειται πλέον για ένα από τα καλύτερα «4άρια» της Γηραιάς Ηπείρου και έρχεται στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα, για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ήδη δυνατή φροντλάιν της, ενώ, αναμένεται να μοιραστεί τη θέση του πάουερ-φόργουορντ με τον νεοαποκτηθέντα Ντίνο Μήτογλου.

Στην EuroLeague, ο Μέλι αριθμεί μέσους όρους καριέρας 7.4 πόντους (47% στο δίποντο, 39% στο τρίποντο, 77% στις βολές), 4.1 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 0.9 κλεψίματα σε 25.3 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι και 207 αγώνες, στο ενεργητικό του εκ των οποίων οι 141 ως βασικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ