Οι Ισπανοί μπλέκουν τον Έντι με τον Ολυμπιακό αλλά… (vids)

Οι Ισπανοί μπλέκουν τον Έντι με τον Ολυμπιακό αλλά… (vids)

O Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Τζάρελ Έντι, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, όμως δεν φαίνεται να ασχολούνται οι ερυθρόλευκοι με την περίπτωση του.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Ντέιβιντ Λάιτι για να καλύψει το κενό στις θέσεις 2-3, όμως η Βιλερμπάν και ο Τόνι Πάρκερ αποφάσισαν να κρατήσουν τον παίκτη, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να βγαίνουν στην αγορά και πάλι για γκαρντ-φόργουορντ.

Τα ονόματα που ακούγονται για τον Ολυμπιακό είναι αρκετά, ενώ στην Ισπανία γράφουν για ακόμη έναν Αμερικανό που βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο λόγος για τον Τζάρελ Έντι που πέρσι αγωνίστηκε στη Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με το «piratasdelbasket.net», ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 29χρονου γκαρντ-φόργουορντ της τούρκικης ομάδας και δεν αποκλείεται ακόμη και να κάνει και κίνηση για την απόκτηση του.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, καθώς μπορεί ο παίκτης να έχει προταθεί, αλλά είναι στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού. Ο Έντι την περασμένη σεζόν δεν είχε βρει ξεκάθαρο ρόλο στην ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην Τουρκία αλλά και στη Euroleague με τη Φενέρ, μετρώντας στο γειτονικό πρωτάθλημα 13,2 πόντους και 3,4 ριμπάουντ μέσο όρο και 5.9 και 2,1 ριμπάουντ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο παρελθόν εκτός απο την Φενέρμπαχτσε, όπου και έμεινε ελεύθερος, έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ σε Σέλτικς και Μπουλς, ενώ από το 2018 παίζει στην Ευρώπη και σε Στρασμπούρ και Μούρθια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ