Σημάδια διάλυσης από την Χίμκι, δεν κατεβαίνει στην VTB

Σημάδια διάλυσης από την Χίμκι, δεν κατεβαίνει στην VTB

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κίμκι, με την ρωσική ομάδα να αποφασίζει να μην συμμετάσχει στην VTB της επόμενης περιόδου.

Η ύπαρξη της Χίμκι βρίσκεται στον αέρα. Η ομάδα της πρωτεύουσας βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, με τελευταίο περιστατικό την αδυναμία της να συμμετάσχει στην VTB League της ερχόμενης περιόδου.

Τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου είναι σε άσχημη κατάσταση, με τα σενάρια πτώχευσης να πληθαίνουν. Η Χίμκι προέρχεται από μια κάκιστη χρονιά στην Ευρωλίγκα, όπου ήταν με διαφορά η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης, κάτι που αποτυπώθηκε και στο ρεκόρ της, καθώς τελείωσε με μόλις τέσσερις νίκες σε 34 αγώνες.

Η ζωή της όμως έγινε ακόμα πιο δύσκολη από τότε που οι φήμες για χρέη απέναντι σε παίκτες βγήκαν στην δημοσιότητα, με την διοργανώτρια αρχή να της επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών.

Πλέον, η Χίμκι σκοπεύει να μην αγωνιστεί ούτε στο εγχώριο πρωτάθλημα, με την διοίκηση να σχεδιάζει την συμμετοχή για ένα με δύο χρόνια στην δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας, κρατώντας την ομάδα νέων στην πρώτη.

Αυτόματα, όσοι παίκτες απάρτιζαν το περσινό ρόστερ θα ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με πολλούς να τον έχουν βρει ήδη. Το αστέρι της ομάδας, όμως, ο Αλεξέι Σβεντ παραμένει ελεύθερος και η απόφαση του για το που θα μετακινηθεί, ίσως αλλάξει τις ισορροπίες στο κορυφαίο επίπεδο μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ