Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση και ο Χεζόνια αποφασίζει

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση και ο Χεζόνια αποφασίζει

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Μάριο Χεζόνια στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν, με τους πράσινους να κάνουν την πρότασή τους και να περιμένουν την απάντηση του Κροάτη φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την παραμονή του Μάριο Χεζόνια στο ρόστερ της επόμενης περιόδου και κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Κροάτη φόργουορντ για να τον κρατήσει στην Αθήνα.

Ο Χεζόνια έχει δηλώσει επανειλλημένα την πρόθεσή του να παραμείνει στο τριφύλλι και πλέον άπαντες αναμένουν την απάντησή του, η οποία προσδιορίζεται μέσα στις επόμενες δέκα μέρες.

Αν ο Κροάτης την κάνει αποδεκτή, τότε σειρά θα πάρουν οι διαπραγμετεύσεις με την Μπαρτσελόνα, ώστε να κατέβει το ποσό του buy out που έχουν τοποθετήσει οι Μπλαουγκράνα και βρίσκεται στις 400.000 ευρώ.

Μπορεί να υπήρχαν δημοσιεύματα που να ανέφεραν πως τα δικαιώματα του Super Mario έχουν ήδη πουληθεί, αλλά τα διέψευσε ο ίδιος μέσα από post του στο twitter. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Χεζόνια, καθώς και άλλοι σύλλογοι επιθυμούν την απόκτησή του.

Ο Κροάτης αγωνίστηκε σε 8 αγώνες της Euroleague και μέτρησε 14.4 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ το τέλος της χρονιάς τον βρήκε να πανηγυρίζει το εγχώριο νταμπλ, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ