Στην Μπάγερν Μονάχου και επίσημα ο Χίλιαρντ (pic, vid)

Στην Μπάγερν Μονάχου και επίσημα ο Χίλιαρντ (pic, vid)

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταρούν Χίλιαρντ, με τον Αμερικανό να υπογράφει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Η Μπάγερν Μονάχου επισημοποίησε την απόκτηση του Νταρούν Χίλιαρντ για τον επόμενο χρόνο. Ο Αμερικανός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Euroleague μετά το πέρασμά του από την ΤΣΚΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Στην ρωσική ομάδα έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια και σε 37 αγώνες της περσινής περιόδου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μέτρησε 8,7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 20 περίπου λεπτά συμμετοχής. Το τέλος της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει την κατάκτηση της VTB League, ενώ έφτασε και στο Final 4 της Euroleague, αλλά αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Εφές.

Ο σύλλογος που τον έφερε στην Ευρώπη ήταν η Μπασκόνια το 2018, καθώς μέχρι τότε ο Χίλιαρντ έψαχνε την ευκαιρία του στο ΝΒΑ. Στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη «έγραψε» συνολικά 91 εμφανίσεις, με 3,2 πόντους μέσο όρο.

Η καριέρα του πλέον θα συνεχιστεί στην Γερμανία και την Μπάγερν, με τον παίκτη να δηλώνει έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση. Οι Βαυαροί πρόσθεσαν τον Χίλιαρντ στο ρόστερ με σκοπό να τους βοηθήσει να κάνουν μια ανάλογη με την περσινή πορεία στην Ευρώπη, όπου έφτασαν μια ανάσα από το Final 4.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ