Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Κάσπι

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Κάσπι

Ο Όμρι Κάσπι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοινώνοντας την απόφασή του μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τον Όμρι Κάσπι, με τον Ισραηλινό φόργουορντ να ανακοινώνει μέσω συνέντευξης τύπου την απόφασή του, βάζοντας τέλος σε μία καριέρα που τα τελευταία χρόνια την κυριάρχησαν οι τραυματισμοί.

Ο Κάσπι πέρασε μια δεκαετία στο ΝΒΑ με τους Κινγκς, τους Καβαλίερς, τους Ρόκετς, τους Πέλικανς, τους Ουόριορς και τους Γκρίζλις, πριν επιστρέψει το 2019 στην ομάδα που ανδρώθηκε, την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στην μεγάλη πορεία του στον «μαγικό κόσμο» ο Ισραηλινός παίκτης υπολογίζεται πως έβγαλε περισσότερα από 18 εκατομμύρια δολάρια. Συνολικά αγωνίστηκε σε 588 αγώνες έχοντας 7,9 πόντους, 4,0 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Την τελευταία διετία στο Τελ Αβίβ ο φόργουορντ της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε μόλις 22 αγώνες της Ευρωλίγκας την τελευταία 2ετία. Έτσι, αποφάσισε να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 33 χρονών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ