Βαλένθια – Μπασκόνια 71-81

Βαλένθια – Μπασκόνια 71-81

Η Μπασκόνια με σούπερ Χουέρτας και πολύ καλό Βόιταν, νίκησε εκτός έδρας τη Βαλένθια με 81-71 και κρατήθηκε ζωντανή στο κυνήγι της 8άδας της Euroleague.

Η Μπασκόνια στα τελευταία ματς παίζει τα ρέστα της για να προλάβει το τρένο της 8άδας και τα play offs της Euroleague. Οπότε κάθε ματς παίρνει χαρακτήρα τελικού για τους Βάσκους που θέλουν μια νίκη περισσότερη από τη Μακάμπι στα τελευταία παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα σφιχτό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Η Βαλένθια με καλύτερους τους Σαν Εμετέριο, Σάστρε και Ντούμπλιεβιτς κατάφεραν να χτίσουν και να διατηρήσουν μια μικρή διαφορά πέντε πόντων με το ημίχρονο να λήγει υπέρ της με 36-31.

Σε αυτό βοήθησε όμως και η τραγική κατάσταση της Μπασκόνια, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνες να σουτάρουν με 1/11 τρίποντα. Το δεύτερο ημίχρονο είναι όμως μια διαφορετική ιστορία. Με τον Γκριν σε κακή βραδιά, οι επιθετικές λύσεις άρχισαν να λιγοστεύουν για τους γηπεδούχους.

Η Μπασκόνια χτύπησε μέσα στη ρακέτα με τον Βόιτμαν και ο Χουέρτας παίρνοντας την μπαγκέτα σε δημιουργία και οργάνωση κατάφερε να δώσει ρυθμό επιθετικά στους Βάσκους. Η διαφορά σταδιακά μειώθηκε και στο 36’ είχαμε το καίριο προσπέρασμα για τους φιλοξενούμενους.

Η… βενζίνη στο ντεπόζιτο της Βαλένθια είχε τελειώσει και η Μπασκόνα κατάφερε με ένα επί μέρους 28-16 να πάρει σημαντική νίκη me 81-71, που την κρατάει ζωντανή στη διεκδίκηση της 8άδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ